Legetøj

Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle – vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege

Leg og Læring

Børn elsker at lege, og spændende legetøj er en helt uundværlig del af barndommen. Måske kan du selv huske følelsen af at være opslugt af en rigtig god leg, hvor fantasien fik frit løb og omverdenen forsvandt omkring dig?

Når dit barn hygger sig med legetøj, er det ikke kun skæg og ballade. Faktisk har det stor betydning for barnets følelsesmæssige, fysiske, intellektuelle, sociale og sensoriske udvikling. For selvom små babyer ikke leger i ordets traditionelle forstand, så ved vi, at sjove former, klare farver og lyde stimulerer hjernen allerede fra det helt tidlige babystadie.

For børn er leg og læring to sider af samme sag, men det er ikke helt ligegyldigt, hvad dit barn leger med, slår legetøjsforsker Jørn Martin Steenhold fast.

 

For børn er leg og læring to sider af samme sag. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvad dit barn leger med, slår flere forskere fast. Eftersom små børn udvikler sig ved at sanse, er det essentielt at legetøjet stimulerer de fem sanser. Hvis du vælger legetøj med flere funktioner og klare farver til det lille barn, er du altså godt på vej til at understøtte udviklingen.

Skab rammer for trivsel

Derudover er det vigtigt at vælge legetøj, der passer til dit barns alder. På den måde får du understøttet den læring, der foregår på det alderstrin, dit barn befinder sig på. Det er altså ikke en god idé at vælge legetøj, der i virkeligheden er egnet til større børn. Det handler om, at barnet skal kunne gennemskue legetøjets funktion. På den måde undgår du at barnet føler nederlag, når det ikke kan afkode legetøjet. Hvis du derimod stiller spændende, alderssvarende legetøj til rådighed, får du skabt gode rammer for trivsel gennem hele barndommen.

I Konturs legetøjsbutikker er personalet sande legeeksperter, der ved lige præcis hvilket legetøj, der passer til dit barns alder og udvikling.

Tag gerne dit barn med ind i butikken, så får du hurtigt en idé om, hvilket legetøj, der kan skabe den stimulerende leg, som giver timevis af fordybelse og udvikling.

TORNADOLAMPE 36 CM
Fede lyseffekter der skaber hygge på værelset.

De seje lamper minder om lavalampen fra da mor og far var barn.
Vælg mellem 4 forskellige flotte farver.
Inkl. USB-kabel. Ekskl. 3 stk. AA-batterier

GLITTERKUGLE
Superflot glitterkugle med lyseffekter, Flotte og seje lyseffekter på værelset og den er uden ledning så den kan placeres overalt og nemt flyttes rundt.

Ekskl. 3 stk AAA-batterier.

MUSIK KARAOKE MIKROFON MED HØJTALER
Mikrofonen har en radius på op til 10 meter, og den holder i op til 5 timer pr. opladning.

Indbygget echoeffekt og stemmeændring. Kobl din egen enhed til via Bluetooth eller SD-kort. Med indbygget genopladeligt batteri. 

SEJE KÆMPE DINOSAUERE

​​​​​​​Læg en stor pakke under juletræet. De store seje dinosaurer er et kæmpe hit hos de små drenge.
De er realistiske og i kraftig kvalitet så de kan holde til vild drengeleg.