Hobby

Krea og kontorartikler der letter det daglige arbejde og sætter kulør på hverdagen

Papir og kontorartikler 

Hos Kontur kan du købe papir til ethvert formål, hvad enten du skal printe, tegne, male eller tage notater.
Papir kommer i mange forskellige kvaliteter, tykkelser og materialer. Fælles er dog, at kvaliteten altid er i top hos os, så du har det allerbedste udgangspunkt for dit arbejde.

Vi tilbyder desuden det meste for indenfor kontorartikler fra ringbind og papir clips til lommeregnere og kalendere, der hjælper med at holde styr på din tid.

Masser af muligheder med farveblyanter og tusser

Hos Kontur finder du et stort udvalg af tusser og farveblyanter. Vi har fokus på mærker i høj kvalitet. Hvad enten du er professionel tegner eller nybegynder, så giver et sæt gode tusser eller farveblyanter rigtig mange kreative muligheder. Du kan tegne ud fra egen fantasi eller vælge at farvelægge malebøger. Nyd en stund med tid til fordybelse og resultatet af dit kreative arbejde.

Poscatusser er fantastiske, og kan bruges i de fleste hobbyprojekter, da de indeholder akrylmaling og derfor er permanente på en lang række overflader.

Lad børnene male på sten, tekstiler og træ eller lad dem udfolde sig kreativt på lærreder, vinduer og kaffekrus. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Kreativ hobby og DIY

Børn som voksne har stor gavn af at udvikle deres kreative evner igennem formgivning, farvelægning eller noget helt andet. Det er både hyggeligt og sjovt at give sig i kast med en kreativ hobby, og der er noget meget tilfredsstillende og hyggeligt i selv at fremstille noget fra bunden. Uanset hvilke projekt du holder af at arbejde med, så står vi klar med materialer, vejledning og gode ideer til dit næste projekt.

HYGGE OG SPIL

Vinter og jul er lig med spil og hygge. Saml hele familien med nærvær, sjov og masser af gode timer med gamle klassikere. Besøg din lokale boghandel eller legetøjsbutik og find de gamle klassikere såsom matador og afrikas stjerne, eller gå på jagt efter nye spændende familiespil. 

Kreative julesysler

Når vejret er koldt og gråt, er der ingenting der slår indehygge med kreativ familiehygge. Det kan være alt fra hjemmelavet julepynt og gaver til det sidste finish med at pakker gaverne smukt ind og pynte dem.