Kontur

Hobby

Krea og kontorartikler der letter det daglige arbejde og sætter kulør på hverdagen

FIMO®air – lav flotte, hjemmelavede kreationer med lufttørrende ler

Med FIMO®air er det muligt at være kreativ og lave egne dekorationer, gaver og pynt. Med sine lufttørrende egenskaber er der en lang række muligheder for fritids- og hobbyprojekter for hele familien, med veninderne eller i skoler og daginstitutioner.

FIMO®air fås i fire varianter: FIMO®air, FIMO®air light og FIMO®air træ- og graniteffekt. Fælles for dem alle er, at du ikke behøver at bruge en ovn for at hærde leret. FIMO®air skal blot efterlades til at tørre naturligt ved stuetemperatur. Når dekorationen er tørret, kan du nemt både file, slibe, bore, male og lakere den. Du kan producere smukke skåle, smykkeholdere, pynt til hjemmet, servietringe eller skulpturer, som kan få præcis den finish eller farve, som du ønsker.

Så kom bare i gang, for det er supernemt! No bake. JUST MAKE!

Papir og kontorartikler 

Hos Kontur kan du købe papir til ethvert formål, hvad enten du skal printe, tegne, male eller tage notater.
Papir kommer i mange forskellige kvaliteter, tykkelser og materialer. Fælles er dog, at kvaliteten altid er i top hos os, så du har det allerbedste udgangspunkt for dit arbejde.

Vi tilbyder desuden det meste for indenfor kontorartikler fra ringbind og papir clips til lommeregnere og kalendere, der hjælper med at holde styr på din tid.

Masser af muligheder med farveblyanter og tusser

Hos Kontur finder du et stort udvalg af tusser og farveblyanter. Vi har fokus på mærker i høj kvalitet. Hvad enten du er professionel tegner eller nybegynder, så giver et sæt gode tusser eller farveblyanter rigtig mange kreative muligheder. Du kan tegne ud fra egen fantasi eller vælge at farvelægge malebøger. Nyd en stund med tid til fordybelse og resultatet af dit kreative arbejde.

Poscatusser er fantastiske, og kan bruges i de fleste hobbyprojekter, da de indeholder akrylmaling og derfor er permanente på en lang række overflader.

Lad børnene male på sten, tekstiler og træ eller lad dem udfolde sig kreativt på lærreder, vinduer og kaffekrus. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Kreativ hobby og DIY

Børn som voksne har stor gavn af at udvikle deres kreative evner igennem formgivning, farvelægning eller noget helt andet. Det er både hyggeligt og sjovt at give sig i kast med en kreativ hobby, og der er noget meget tilfredsstillende og hyggeligt i selv at fremstille noget fra bunden. Uanset hvilke projekt du holder af at arbejde med, så står vi klar med materialer, vejledning og gode ideer til dit næste projekt.

Bliv klar til skole- og studiestart

Hos Kontur finder du alt, du skal bruge til skole- og studiestart. Vi forhandler er bredt udvalg af kvalitets skoleartikler som ergonomiske skoletasker, flotte penalhuse, studiekalendere, blyanter med ergonomisk greb og jumboblyanter, blyantspidsere, passere og linealer. Vi er også klar med råd og vejledning til den helt rigtige drikkedunk, der passer til skoletasken – den må nemlig ikke være hverken for tung eller dryppe i tasken.

En blyant er ikke bare et skriveværktøj

Blyanter kommer nemlig i forskellige kvaliteter og kan også bruges til at skabe kreativ kunst i farvetoner. Med lidt erfaring kan du med forskellige typer blyanter skabe kunstværker med masser af dybde og skygger. Forskellige typer hårdhed – eller blødhed – i stiften kan give helt forskellige udtryk. En blød stift vil tegne mørkere end en hård stift, så ved at bruge forskellige typer hårdhed, kan du skabe skygger og dybde i din tegning – helt uden brug af farver.