Kontur

Elins død

Af Sara Blædel

Resume:

En ældre mand findes død på den lille ø Aarø ved Haderslev. Umiddelbart ser det ud til, at han er faldet uheldigt og er druknet i vandkanten, men særlige omstændigheder gør det hurtigt klart, at det lokale politi har brug for assistance fra Louise Rick og den nye rejseenhed, P13.

Camilla Lind er flyttet fra sin mand, Frederik. Mens hun går og pakker ud i sin nye lejlighed, ringer politiet på døren og meddeler, at hendes mor er død. Hun skynder sig sammen med sønnen Markus til morens hus i Skanderborg, og da hun gennemgår morens ting, støder hun på en chokerende hemmelighed.

Louises efterforskning trækker tråde til Skanderborg, og inden længe er Camilla personligt involveret i at afdække sagen, som måske stikker dybere end først antaget.

Elins død er en historie om, hvor langt man vil gå for at passe på det, man holder af. En historie om at placere skyld og ansvar, og om at svigte og tilgive.

 

 

Anmeldelse:

Sara Blædels trofaste læsere og følgerskare, startede nok i virkeligheden ved Louise Rick – og efter 9 bøger var udmeldingen at Louise Rick var på ferie, måske for altid. Men som den store dramatiker Blædel er, så holdte det heldigvis ikke og den rejseenhed som Louise Rick er en del af bliver igen tilkaldt og fans kan nu se frem til at følge Louise og hendes veninde Camilla i endnu en mordgåde.

Og i bedste Louise Rick stil er der masser af drama, underholdning og gys. Elsker man Sara Blædel og Louise Rick, kan man godt glæde sig, det er en page-turner der selvfølgelig ikke bare er til Louise Rick fans, men kan anbefales til alle krimi-elskere.

Det er en fornøjelse at være tilbage i Louise Rick universet og man kan kun blive lidt trist når sidste side vendes og man igen skal spekulere på hvornår den næste bog kommer.

Bogen er som altid en selvstændig bog der kan læses uden at have læst alle Louise Rick bøger. Men har man ikke det, er det helt sikkert en anbefaling herfra.