Kontur

Den røde glente

Af Elsebeth Egholm

Kærlighedsroman med et strejf af krimi og spænding. Vi møder jordemoderen Sally der har en uhyggelig oplevelse med i bagagen der i hendes yngre dage ændrede hele hendes liv. Hendes bedste ven blev anklaget for en voldsom forbrydelse mod hende og det skilte deres veje. Lige indtil den dag – midt i corona pandemien hvor Sally mister hendes mand.

Der bliver revet hul i fortiden og hun støder pludselig på hendes fortids bedste ven og kærlighed Silas. Han er nu en berømt og meget attraktiv kunstner. Alt i mens Sally forsøger at komme videre ovenpå hendes mands pludselige død, bliver hun påny forelsket i Silas og finder ud af at alle omkring hende, – også hendes søster hun har et meget nært forhold til, gemmer på hemmeligheder. Mon der bag alle hemmelighederne gemmer sig svaret på hvad der skete dengang da Sallys liv blev revet fra hinanden?

En sød kærlighedsroman som indeholder spænding fra start til slut. Elsebeth Egholm formår, som altid, at holde læseren spændt – bedst som man tror man har regnet den ud – tager handlingen en ny drejning. 

Spænding er helt sikker Elsebeth Egholms store styrke – Men hun formår her at få flettet romantik ind på en fin måde.

Dejligt med spænding der ikke kun omhandler en kriminalbetjent og en journalist.